Nieuw bij Vesper: ‘De beste seks heb je na je 50ste’

Amsterdam, 25 oktober 2022 | Vandaag verschijnt De beste seks heb je na je 50ste van dokter Rob Schipper bij Vesper Publishing. Dokter Schipper – uroloog en medisch seksuoloog van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch – geeft in het boek seksuele voorlichting voor mensen op latere leeftijd.

>>> Bestel De beste seks heb je na je 50ste voor €21,95 (incl verzendkosten) in onze webshop <<<

Dokter Rob Schipper (1964) is uroloog en medisch seksuoloog in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch. Hij merkt in zijn praktijk dat kennis over seks bij veel ouderen ontbreekt. Daarom schreef hij De beste seks heb je na je 50ste: een voorlichtingsboek over seks op latere leeftijd, waarin hij uitlegt hoe er vroeger over seks werd gedacht, wat seks met je lichaam en geest doet, en hoe je om kunt gaan met de fysieke ongemakken die horen bij het ouder worden.

Wist u dat seks de kans op hart- en vaatziekten, incontinentie en dementie verlaagt? En het is nog goed voor je relatie ook. Maar wat betekent chemotherapie voor je seksleven? En wat als je ‘m niet meer omhoog krijgt? Dokter Schipper bespreekt deze en andere onderwerpen vanuit zijn jarenlange ervaring aan de operatietafel en met waargebeurde voorbeelden uit zijn spreekkamer.

In De beste seks heb je na je 50ste staat serieuze informatie over seks na je vijftigste, maar het is ook met een knipoog geschreven. Want seks is niet alleen iets voor jonge mensen; ook na je vijftigste kan je van seks genieten. Sterker nog: de beste seks heb je pas ná je vijftigste… maar daar moet je wel wat voor doen!


Voor meer informatie over dit boek: stuur uitgever Jonathan Ursem een mailtje, of neem contact op via de website van Vesper Publishing.

>>>terug naar de homepagina<<<