Nieuw bij Vesper: Uitsmijter, achter de schermen van het Amsterdamse nachtleven

Amsterdam, 19 mei 2022 | Op 31 mei verschijnt Uitsmijter, het debuut van Katja Brokke, bij Vesper Publishing. In het boek geeft Marcus een uniek kijkje achter de schermen van het Amsterdamse uitgaansleven. Het zijn even bizarre als waargebeurde verhalen over wat er allemaal op de achtergrond gebeurt terwijl iedereen aan het stappen is.

Marcus Tribeldi werkt al jaren als uitsmijter in Amsterdam. Van de Melkweg tot de Escape en van Bolle Jan tot Smokey; als je vaak in de hoofdstad uitgaat, is hij waarschijnlijk een bekend gezicht. Hij gooide Lil’ Kleine uit de club, speelde geheim agent voor Prince en gebruikte geregeld de verboden, maar voor veel portiers onmisbare nekklem.

Marcus snijdt maatschappelijk-ethische thema’s aan, zoals etnisch profileren en ander discutabel deurbeleid, maar hij verklapt ook waar je het best je drugs kunt verstoppen en hoe je gratis een festivalterrein op kunt lopen. Kortom, een boek voor iedereen die van een feestje houdt.

– Pre-order Uitsmijter voor €20,95 (incl verzendkosten) in de webshop van Vesper –

Over de auteur
Katja Brokke (1981) werkte jarenlang in de Amsterdamse horeca en ging later aan de slag als redacteur, journalist en copywriter voor onder andere ELLE Eten, CNN Travel, Het Parool en Misset Horeca. Uitsmijter is het debuut van de geboren en getogen Amsterdamse.

Voor meer informatie over Uitsmijter: stuur een mailtje naar uitgever Jonathan Ursem, of leg contact via de website van Vesper Publishing.

>>>terug naar de homepagina<<<