Nieuw bij Vesper: De burger is niet gek

Vandaag verschijnt ‘De burger is niet gek: waarom de politieke elite het tegengeluid moet omarmen’ van burgemeester Bert Blase bij Vesper Publishing. In het pamflet betoogt Blase dat de politieke elite haar minachting richting de burger moet loslaten, en alleen zo een botsing tussen de gevestigde orde en het volk kan voorkomen.

Lees verder »

Binnenkort bij Vesper: MBO? Dan zul je wel dom zijn!

Op 13 december verschijnt ‘MBO? Dan zul je wel dom zijn!’ bij Vesper Publishing. In het boek portretteren auteurs Rachel Stolk en Hugo Verkley mbo-studenten, die vertellen over hun dromen en ambities, en over de vooroordelen die in de maatschappij heersen over praktijkgericht beroepsonderwijs. Kortom, een ode aan het mbo.

Lees verder »

‘Van de straat’ verschijnt najaar 2023 bij Vesper

Najaar 2023 verschijnt ‘Van de straat’, een boek van Hugo Verkley over het leven van Mohamed Hedi, bij Vesper. Mohamed uit Utrecht mocht zich bewijzen bij PSV en FC Utrecht, maar koos voor de criminaliteit. Hij zat vaak vast, maar beterde zijn leven: hij helpt nu jongeren op het rechte pad te blijven.

Lees verder »

Tweede druk voor bestseller ‘April, kind van een boef’

‘April, kind van een boef’ komt deze week op plek 44 binnen in de Bestseller 60, de lijst van bestverkochte boeken in Nederland. Het debuut van April van der Bijl, over de moord op haar vader en de nasleep ervan, heeft door de overweldigende media-aandacht en het daarop volgende verkoopsucces een tweede druk gekregen.

Lees verder »

Binnenkort bij Vesper: April, kind van een boef

Op 28 juni verschijnt ‘April, kind van een boef’ van April van der Bijl bij Vesper. In het boek beschrijft April hoe haar vader Thomas van der Bijl werd geliquideerd in opdracht van Willem Holleeder, en hoe ze haar leven weer probeert op te pakken na de moord. Het belooft hét true crime-boek van de zomer te worden.

Lees verder »

(c) Vesper Publishing 2022