Vesper zegt #steunjeboekhandel en gaat even offline

Jonathan Ursem, uitgever van Vesper Publishing, roept op om met Kerst een boek cadeau te doen en om ‘m bij je lokale boekwinkel te kopen. Om die reden zal de webshop van Vesper tot na de kerstinkopen – voor boekwinkels de belangrijkste periode van het jaar – gesloten zijn.

Lees verder »

Korte film Het Roer Om

Van het boek ‘Het roer om’ van Hugo Verkley, dat vorige week bij Vesper is verschenen, is een korte film gemaakt. De minidocu vertelt het verhaal van Marijke Lieman, die docent op een mbo-school was tot ze het roer omgooide en boswachter werd.

Lees verder »

Nederlanders gooien Het Roer Om

Vandaag verschijnt ‘Het roer om’, het tiende boek van Hugo Verkley. In het boek vertellen 10 (on)bekende Nederlanders hoe zij een radicale carrièrestap hebben gemaakt. Van leraar naar boswachter, van business analyst naar meubelmaker en van journalist naar kroegbaas: ze vertellen hun inspirerende verhaal, en geven tips hoe jij ook het roer kunt omgooien.

Lees verder »

Vesper Publishing in tv-serie Massa is Kassa

Uitgever Jonathan Ursem van Vesper Publishing is te zien in het nieuwe seizoen van het SBS6-programma ‘Familie Gillis: massa is kassa’. In de eerste aflevering van de realityserie is te zien hoe de cover van het boek ‘Peter Gillis: massa is kassa’ wordt gemaakt, later in het seizoen is er gefilmd in de drukkerij en op de boekpresentatie.

Lees verder »

Sumo op kantoor is vanaf nú verkrijgbaar

Het boek ‘Sumo op kantoor’ is vanaf nu verkrijgbaar als hardcover, e-book en luisterboek. In het boek vertelt auteur Jesse Moerkerk over zijn bizarre tijd als sumoworstelaar in Japan, en geeft hij 7 lessen uit de zwaarste sport ter wereld.

Lees verder »

(c) Vesper Publishing 2022