Oud-hoofdredacteur Nieuwe Revu start uitgeverij Vesper Publishing

>>>terug naar de homepagina<<<

Amsterdam, 3 februari 2021 | Nederland is een boekenuitgeverij rijker: Vesper Publishing, gevestigd in Amsterdam. Uitgever en eigenaar is Jonathan Ursem (39), oud-hoofdredacteur van Nieuwe Revu en auteur van Ajax in Afrika. Op 10 maart verschijnt het eerste boek bij Vesper: Pim Fortuyn, de autobiografie. Pre-order het boek in de webshop van Vesper.

Vesper richt zich op non-fictie boeken met crossovers naar podcast, video, theater en meer. ‘Al onze titels zullen boeken voor een breed publiek zijn. We zoeken specifiek naar boeken die meer zijn dan alleen papier; er lopen voor dit jaar meerdere projecten die ook in een podcast of in een theatershow verpakt gaan worden.’

De eerste bij Vesper aangesloten auteur is de meest invloedrijke Nederlandse politicus van deze eeuw: Pim Fortuyn. Het belangrijkste deel van zijn oeuvre zal in 2021 opnieuw uitgegeven worden, te beginnen met Pim Fortuyn, de autobiografie een week voor de Tweede Kamerverkiezingen. Het boek is eerder verschenen als Babyboomers, autobiografie van een generatie en Autobiografie van een babyboomer, en heeft in deze herziene uitgave een nieuw omslag en voorwoord.

Onder de vlag van Vesper Publishing is Jonathan Ursem naast uitgever ook in te huren voor (hoofd)redactionele adviesprojecten. Heb je een goed idee voor een boek? Mail hem dan op jonathan@vesperpublishing.nl of leg contact via www.vesperpublishing.nl.

>>>terug naar de homepagina<<<