Politiek testament: het eerste nieuwe Pim Fortuyn-boek sinds 2002

Amsterdam, 29 april 2022 | Vandaag verschijnt voor het eerst sinds 2002 een nieuw boek van Pim Fortuyn: Politiek testament, een bundeling van de bestsellers De verweesde samenleving, De puinhopen van acht jaar Paars en De islamisering van onze cultuur. ‘De dikke Fortuyn’ verschijnt een week voor 6 mei, de dag waarop Fortuyn 20 jaar geleden werd vermoord.

Politiek testament is een bundeling van de drie boeken die tezamen het gedachtegoed van Pim Fortuyn (1948-2002) verwoorden, en daarmee zijn intellectuele nalatenschap vormen: De verweesde samenleving (1995), De puinhopen van acht jaar Paars (2002) en De islamisering van onze cultuur (2001).

De verweesde samenleving
‘De Nederlandse samenleving moet veranderen nu het nog kan. Of heeft onze rijke cultuur haar langste tijd gehad?’

De puinhopen van acht jaar Paars
‘Paars is uitgedraaid op een diepe teleurstelling. De mensen hebben schoon genoeg van de achterkamertjes, van het buitensluiten van de burger.’

De islamisering van onze cultuur
‘Een volk zonder bewust beleefde identiteit ontaardt op den duur in een verzameling mensen waarbinnen de samenhang verdwijnt.’

Politiek testament (561 pagina’s) is een luxe uitgave met hardcover en leeslint. Het is voor €29,95 (incl verzendkosten) te koop in de webshop van Vesper Publishing.

Voor meer informatie over Politiek testament, of over de andere boeken van Pim Fortuyn die Vesper uitgeeft: stuur een mailtje naar uitgever Jonathan Ursem of leg contact via de website van Vesper Publishing.

>>>terug naar de homepagina<<<