Sumo op kantoor: hét managementboek tijdens de Olympische Spelen van Tokyo

>>>terug naar de homepagina<<<

Amsterdam, 16 maart 2021 | 6 september 2021 verschijnt het debuut van Jesse Moerkerk bij Vesper Publishing: Sumo op kantoor. Een managementboek met waardevolle lessen hoe ook jij de sumoworstelaar van je team kunt worden. Pre-order ‘m in onze webshop.

Jesse Moerkerk (1980) woonde drie maanden in één huis met dertig top-sumoworstelaars. In Sumo op kantoor vertelt hij over zijn bizarre leven in het sumohuis in Tokyo. Hij deelt daarbij de lessen die hij in Japan leerde, en terug in Nederland toepaste op zijn werk als hoofdredacteur, creative director en brand manager.

Want, geloof het of niet: wat hij leerde op de kleien vloer tussen de Japanse reuzen, is voor iedereen toepasbaar op zijn of haar werkplek. Het zijn lessen over geduld, over nederigheid, over hiërarchie. Ooit gedacht dat je van een Nederlandse sumoworstelaar zou leren hoe je kunt overleven op kantoor?

Sumo op kantoor verschijnt op 6 september, net na de Olympische Spelen in Tokyo, als paperback, luisterboek en e-book. Voor meer informatie: mail uitgever Jonathan Ursem op jonathan@vesperpublishing.nl of leg contact via www.vesperpublishing.nl.

>>>terug naar de homepagina<<<