Van bankier naar boswachter: ‘Het roer om’ wordt hét inspirerende zelfhulpboek van het najaar

>>>terug naar de homepagina<<<

Amsterdam, 31 maart 2021 | Najaar 2021 verschijnt Het roer om van Hugo Verkley bij Vesper Publishing. Een zelfhulpboek met 10 portretten van Nederlanders die het roer radicaal hebben omgegooid, en vertellen hoe jij dat ook kunt doen.

Journalist Hugo Verkley portretteert tien mensen die het roer radicaal hebben omgegooid. Van bankier naar boswachter, of van manager naar molenaar: waarom hebben zij hun kantoorbaan ingeruild voor werken in de buitenlucht, een ambacht of – heel actueel in coronatijd – een zogenaamd cruciaal beroep? En welke tips hebben ze, zodat jij het roer ook kunt omgooien? Je leest het komend najaar in Het roer om.

Hugo Verkley (1985) studeerde journalistiek en antropologie. Als journalist werkte hij voor onder meer Trouw, Algemeen Dagblad en Nieuwe Revu. In 2017 won hij de Staantribune Voetbalboek van het Jaar-prijs met Royston, in 2014 won hij de Brave New Books-prijs met Straatgeheimen. Zijn boek Solo – De olympische droom van een oorlogskind staat op de longlist van de Brusseprijs 2021.

Het roer om verschijnt najaar 2021 als paperback, e-book, luisterboek en online video. Voor meer informatie: mail uitgever Jonathan Ursem op jonathan@vesperpublishing.nl of leg contact via www.vesperpublishing.nl.

>>>terug naar de homepagina<<<