Voetbalcanon genomineerd voor Sportboek van het Jaar

Amsterdam, 6 april 2022 | De canon van het Nederlandse voetbal is één van de tien genomineerden voor de titel Sportboek van het Jaar, georganiseerd door Helden Magazine. Het publiek kan vanaf vandaag stemmen op het nieuwe standaardwerk van Paul Onkenhout, Dick Sintenie, Edwin Struis, Willem Vissers en Simon Zwartkruis.

De canon van het Nederlandse voetbal gaat in 50 vensters langs alle hoogte- en dieptepunten van ruim anderhalve eeuw voetbal in Nederland. Geïllustreerd met 200 foto’s komen de belangrijkste clubs, personen, plekken en gebeurtenissen uit onze voetbalhistorie aan bod in dit nieuwe standaardwerk voor iedereen die van voetbal houdt. Na de publicatie in november 2021 was het wekenlang een van de best verkochte voetbalboeken van het land. De voetbalcanon, geschreven door Paul Onkenhout, Dick Sintenie, Edwin Struis, Willem Vissers en Simon Zwartkruis, was al in de race voor de Nico Scheepmaker Beker, ook voor beste sportboek van 2021.

De Sportboek van het Jaar-verkiezing van Helden is een publieksprijs, wat betekent dat iedereen op zijn of haar favoriete sportboek van 2021 kan stemmen. Wil je dat de voetbalcanon er met de felbegeerde titel vandaar gaat? Breng dan hier je stem uit!

Voor vragen en informatie over De canon van het Nederlandse voetbal: stuur uitgever Jonathan Ursem een mailtje, of leg contact via de website van Vesper Publishing.

>>>terug naar de homepagina<<<